Missie & Visie

Bij Wirenet bent u aan het juiste adres!

Missie

Door het bieden van een totaaloplossing als digitaliseringsbeheerder beschermen we particulieren en organisaties tegen bedreigingen en maken we het leven in een digitale wereld makkelijk en leuk.

Alarmsysteem | WireNet
Woningalarmsysteem | WireNet

Visie

Beveiliging is meer dan enkel een product aanschaffen. Beveiliging is levenswijze, een plan waarin beschreven staat hoe je jezelf goed kan beschermen tegen criminelen. Beveiliging moet dan ook bestaan uit begrijpelijke taal, omschreven in een beveiligingsplan dat afgestemd is op jouw situatie. Het belangrijkste is de eerste stap in de opbouw van een beveiligingsplan, namelijk de persoon waarmee je dit plan gaat opzetten. Hier ga je namelijk een vertrouwensband mee opbouwen, zelfs wanneer je deze persoon nu nog niet kent, deze persoon gaat namelijk samen met jou in kaart brengen waar de kwetsbaarheden in je woonhuis, hang- en sluitwerk, internetverbinding, projectering van camerabeveiliging en brandveiligheid zich bevinden. Vaak wordt het belangrijkste van een beveiligingsplan vergeten, namelijk de denkwijze van hoe je omgaat met bedreigingen, zet je elke avond of wanneer je weggaat het alarm op de woning, open je ’s avonds zomaar de deur voor iemand, dek je geen apparatuur af waar brand door kan ontstaan, het zijn allemaal bedreigingen waar je vaak helemaal niet bij stilstaat.

Nieuwbouw, verbouw en renovatie

Beveiliging en gemak zijn tegenwoordig beter dan ooit te combineren. Het is dan ook erg belangrijk dat dit op de juiste manier met elkaar wordt geïntegreerd om dit goed te laten functioneren. Om hier zeker van te zijn biedt WireNet niet alleen beveiligingsbeheer maar ook ICT- en netwerkbeheer voor woningen en organisaties om zeker te zijn dat de computers (laptop, desktop, tablets), telefonie en de Wi-Fi verbinding goed functioneren. Bij nieuwbouw, verbouw of renovatie is aanleg van de infrastructuur aan WireNet besteed, dan ben je verzekerd van professionele aanleg met toekomstbestendigheid.

Bouw/Terreinbeveiliging | WireNet
Verzekeringen | WireNet

Automatiseren van woning of bedrijfspand

Het automatiseren van processen in een woning of bedrijfspand wordt Domotica genoemd. Bij WireNet noemen we dit gewoon het automatiseren van woning of bedrijfspand. De mogelijkheden zijn eindeloos, van het automatisch schakelen van verlichting, stopcontacten, ramen of deuren tot het automatisch bewateren van de tuin en op afstand openen van uw poort of garage. Jouw persoonlijke domoticabeheerder kan je adviseren en vertellen over de mogelijkheden, daarnaast staat je contactpersoon klaar om vragen te beantwoorden en eventuele uitbreidingen te adviseren.

Meer over WireNet

WireNet is een organisatie waar een groep met vertrouwenspersonen werken als beveiliging-, ICT-en netwerk- en domoticabeheerder van particulieren en organisaties. Korte lijnen van de klant naar de contactpersoon binnen WireNet, de klant moet op zijn of haar manier contact kunnen opnemen met WireNet en doormiddel van een gemakkelijk en overzichtelijk systeem moet dit bij de juiste beheerder worden aangeboden, deze beheerder neemt dan contact op met de relatie. Hierna wordt de klant door een sales traject begeleid, daarop volgend het realisatie traject en als het nazorg traject, wat doelt op het behoud van de klant.

Bouw/Terreinbeveiliging | WireNet

Neem contact op

Bij WireNet staat klanttevredenheid hoog in het vaandel, daarom hebben wij verschillende mogelijkheden om contact met ons op te nemen.

Maandag tot vrijdag
09:00 - 17:00

085 06 54 140

WireNet
Deltageul 24
3251NG Stellendam
Nederland

Terugbelverzoek