Over ons

Een bedrijf geboren uit liefde voor techniek, met als doel het creëren van een veilige en zorgeloze omgeving voor mensen om in te werken en te wonen: dat is WireNet. 

 

Eerlijkheid en kwaliteit staan daarbij bij ons hoog in het vaandel. Bij WireNet bieden we niet alleen een breed scala aan mogelijkheden, maar we leveren ook de beste oplossing voor uw situatie. Dit doen we door persoonlijk en open met u in gesprek te gaan, zodat we zo precies mogelijk kunnen inspelen op uw behoefte.

Yoran Kuiper | WireNet

“Het draait niet om de camera’s of de computers. Het draait om de mensen die je ermee helpt.”

 

Yoran Kuiper, oprichter WireNet.

Nexcus staakt haar activiteiten | WireNet

Meer over ons

WireNet richt zich voornamelijk op Camerabewaking, Alarmsystemen, Domotica en Automatisering. Dit doen wij voor zowel particulieren, als binnen een zakelijke context. ZZP’ers en MKB’ers zijn bij ons dus ook aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in totaaloplossingen en nemen daarom graag de tijd voor u. Of het nu gaat om het instellen van een nieuwe computer of het beveiligen van een woning of bedrijfspand: wij helpen u graag! Door onze uitgebreide kennis zorgen wij er ook voor dat al onze projecten voldoen aan wet- en regelgeving.

Zoekt u een maatwerkoplossing voor uw woning of bedrijf? Wilt u meer weten over ons en onze dienstverlening? Neem dan vooral contact met ons op.

Neem contact op

Bij WireNet staat klanttevredenheid hoog in het vaandel, daarom hebben wij verschillende mogelijkheden om contact met ons op te nemen.

Maandag tot vrijdag
09:00 - 17:00

085 06 54 140

WireNet
Deltageul 24
3251NG Stellendam
Nederland

Terugbelverzoek