Alarmsystemen

Bij Wirenet bent u aan het juiste adres voor uw alarmsysteem

Voor particulieren draait het hebben van een alarm vaak om een gevoel van veiligheid: het idee dat jouw waardevolle spullen veilig zijn als je zelf van huis bent. Onze systemen voldoen aan de eisen van de VRKI. Zo weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Het is zelfs mogelijk om onze alarmsystemen met een app op uw telefoon aan te sturen. Dat maakt onze systemen niet alleen veilig, maar ook gebruiksvriendelijk.

Bedrijfspanden

Voor bedrijven is een alarmsysteem vaak een vereiste. Of het nu gaat om alarmbeveiliging voor de verzekering of omdat u zelf graag extra controle op uw bedrijfspand wil: WireNet biedt een maatwerkoplossing. We houden rekening met VEB/SKG/VRKI eisen en bedenken samen met u een beveiligingsplan dat overeenkomt met uw wensen. Zo kunt u na een lange dag werken met een gerust hart naar huis.

Alarmsysteem | WireNet
Woningalarmsysteem | WireNet

Woningen

Voor particulieren draait het hebben van een alarm vaak om een gevoel van veiligheid: het idee dat jouw waardevolle spullen veilig zijn als je zelf van huis bent. Onze systemen zijn voorzien van het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Zo weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Het is zelfs mogelijk om onze alarmsystemen met een app op uw telefoon aan te sturen. Dat maakt onze systemen niet alleen veilig, maar ook gebruiksvriendelijk.

Bouw/Terreinbeveiliging

Op het moment dat uw waardevolle materialen over een groter terrein verspreid zijn, wilt u natuurlijk ook dat deze veilig liggen. Daarom is het bij WireNet ook mogelijk om uw bouwterrein of bedrijventerrein met onze bewegingsdetectie te beveiligen. In combinatie met onze camerabewaking bieden wij u zo de ideale beveilingsoplossing voor uw terrein.

Bouw/Terreinbeveiliging | WireNet
Verzekeringen | WireNet

Verzekering

Wij zorgen er graag voor dat al onze systemen voldoen aan alle eisen binnen wet- en regelgeving. Zeker voor bedrijven is dit vaak een belangrijke factor i.v.m. de verzekering. Om dit te realiseren werken wij met verzekeringsadviseurs en aannemers, zodat we zeker weten dat uw nieuwe alarmsysteem voldoet. Onze partners hierin zijn van den Ouden Advies, De Vogel, John P. de Wit en Noorthoek.

WireNet

Geïnteresseerd in een alarm systeem?

Vraag hier uw offerte aan

Neem contact op

Bij WireNet staat klanttevredenheid hoog in het vaandel, daarom hebben wij verschillende mogelijkheden om contact met ons op te nemen.

Maandag tot vrijdag
09:00 - 17:00

085 06 54 140

WireNet
Deltageul 24
3251NG Stellendam
Nederland

Terugbelverzoek