Domotica

Bij Wirenet bent u aan het juiste adres voor uw smarthome of bedrijf

Domotica werd lang gezien als het terrein van gadgetfreaks, maar kan nu ook heel simpel in uw huis toegepast worden. Alles draait om het inzetten van techniek voor gebruikersgemak. U kunt het zo gek maken als u zelf wilt. Maar het is niet alleen handig voor particulieren. Door bedrijven worden slimme oplossingen nog vaak niet genoeg benut. Dat vinden wij bij WireNet zonde, want u kunt het uzelf als bedrijf een stuk gemakkelijker maken.

Verlichting slim regelen

Wilt u dat de lampen van de woonkamer aangaan zodra u binnenloopt? Of gemakkelijk de verlichting uitzetten met een app als u ze bent vergeten? Dat kan! Handig voor zowel bedrijven als particulieren. Dankzij deze slimme techniek hoeft u geen lichtknop meer aan te raken. Vraag naar de mogelijkheden.

Verlichting | WireNet
Verwarming | Domotica | WireNet

Verwarming op afstand bedienen

Dankzij gadgets als een slimme thermostaat en een app op je telefoon kun je tegenwoordig ook de verwarming op afstand reguleren. Dit kan u op een slimme manier inzicht geven in uw energieverbruik. Zo kunt u keuzes maken die goed zijn voor uw portemonnee én voor het milieu. Zo werkt u mee aan een beter klimaat.

Toegangscontrole & domotica

Wat dacht u ervan als uw bedrijfspand zichzelf automatisch afsluit wanneer u het terrein verlaat? Of dat mensen zonder de juiste privileges niet in bepaalde ruimtes kunnen komen? Het kan allemaal. Dankzij domotica kunt u zelf de toegangscontrole tot uw terrein regelen, zonder dat u ook daadwerkelijk aanwezig hoeft te zijn. Denk bijvoorbeeld aan een slimme deurbel, die u laat zien wie er voor de deur staat en automatisch doorverbind met uw telefoon.

Toegangscontrole | Domotica | WireNet
Tuin | Domotica | WireNet

Tuin & Domotica

Niet alleen binnenshuis kan domotica gebruikt worden om uw leven gemakkelijker te maken. Ook in uw tuin zijn er veel mogelijkheden. Sproeiers die op een bepaald tijdstip automatisch aangaan? Tuinverlichting die aanspringt als u de oprit oprijdt? Het zijn slechts een paar voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is. Wij helpen u graag de beste keuze te maken voor uw tuin.

Neem contact op

Bij WireNet staat klanttevredenheid hoog in het vaandel, daarom hebben wij verschillende mogelijkheden om contact met ons op te nemen.

Maandag tot vrijdag
09:00 - 17:00

085 06 54 140

WireNet
Deltageul 24
3251NG Stellendam
Nederland

Terugbelverzoek