Camerabewaking

Bij Wirenet bent u aan het juiste adres voor uw camerasysteem

Met camerabewaking kun je zien wat er gebeurt, terwijl je er niet bent. Je kunt zelf visueel de boel in de gaten houden. Als er dan ooit iets mocht gebeuren, kun je het in beeld terughalen. Zo heb je altijd visueel bewijs. Ook kunnen camera’s een ontmoedigend effect hebben op mensen met slechte bedoelingen. Dat kunnen wij realiseren in ruwbouw en nieuwbouw, maar ook in bestaande bouw of renovatie.

Bedrijfspanden

Met camerabewaking in uw bedrijfspand houdt u te allen tijde overzicht in wat er gebeurt in uw zaak. U wilt natuurlijk een veilige omgeving voor uw personeel en uw klanten. Hierin is ontzettend veel mogelijk met camerabewaking.  Wij helpen u dan ook graag te kijken naar wat het beste werkt voor uw bedrijf. WireNet regelt dat uw camerabeveiliging functioneert zoals het zou moeten: zoals u het wilt én met de langste levensduur. Wij zijn uiteraard op de hoogte van de strenge regels rondom cameragebruik en AVG en zorgen ervoor dat uw camerabewaking volledig conform wet- en regelgeving is.

Camera | WireNet
Woning | WireNet

Woningen

Met een gerust hart van huis kunnen, maar zonder dat uw privacy daarbij in het geding komt. Het is mogelijk met onze camerabewakingssystemen. Wij kunnen uw camera’s zo instellen dat uw eigen privacy volledig gewaarborgd wordt en u controle houdt over uw eigen systeem. Hierbij werken wij volgens strikte wet- en regelgeving. Zo bent u gegarandeerd van de beste camerabewaking voor uw huis, zonder dat u op privacy hoeft in te leveren. 

Bouw/Terreinbeveiliging

Er is ook een mogelijkheid om uw volledige terrein te beveiligen met camera’s. Dit kunnen wij realiseren dankzij draadloze beveiligingsmasten. Deze zetten wij op belangrijke punten op uw terrein, waardoor er na zorgvuldige planning een overzichtelijk bewakingssysteem ontstaat. Daarbij kunnen we veel vragen tegenkomen: Is er genoeg verlichting bij de buitencamera? Hoe projecteer ik mijn camera zodat alles goed in beeld is? Wij denken met u mee en zorgen ervoor dat alles precies zo werkt als zou moeten.

Terreinbewaking | WireNet
Toegangscontrole | WireNet

Toegangscontrole/Intercom

Camerabewaking kan ook worden ingezet om toegang tot (bepaalde delen van) gebouwen te regelen. Zien wie er bij u voor de deur staat zonder daarbij de deur te hoeven openen is natuurlijk een enorme stap in de veiligheid van uw bedrijfspand of woning. Slimme deurbellen zijn hier een mooi voorbeeld van. Maar het kan nog een stap verder: dankzij moderne biometrische systemen kunnen wij instellen dat alleen de personen met de juiste autorisatie bepaalde ruimtes binnen mogen komen. Vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Bij WireNet staat klanttevredenheid hoog in het vaandel, daarom hebben wij verschillende mogelijkheden om contact met ons op te nemen.

Maandag tot vrijdag
09:00 - 17:00

085 06 54 140

WireNet
Deltageul 24
3251NG Stellendam
Nederland

Terugbelverzoek