Automatisering

“Een ander soort bedrijf, een ander soort service”

Een goed werkende computer: dat willen we allemaal. Op het moment dat een computer het niet doet, is het wel zo fijn dat iemand u uit de brand komt helpen. Wij nemen de tijd om ervoor te zorgen dat u helemaal uit de voeten kunt met uw computer. Zelfs als we daarvoor wat meer moeten uitleggen.

Computerbeheer

Werkplekken inrichten en beheren, adviezen over werkhoudingen, het beheren en onderhouden van servers: wij draaien onze hand er niet voor om. Alles wat wij doen is gericht op kwaliteit en veiligheid. Of het nu gaat om computeronderhoud, reparatie of verkoop: wij staan voor u klaar. Daarnaast bieden wij voor onze computerservice ook onderhoudscontracten (SLA) aan, zodat u altijd verzekerd bent van hulp als u dat nodig heeft. 

Yoran Kuiper | WireNet
Serverbeheer | WireNet

Serverbeheer

Op het moment dat u met computers werkt, moet u de gegevens die u verwerkt ook ergens kunnen opslaan. Hiervoor bieden wij ook serverbeheer aan. Of u nu liever in de Cloud werkt of met een fysieke NAS-opslag (Network-attached storage), wij zorgen ervoor dat uw gegevens veilig opgeslagen worden. Vraag naar de mogelijkheden.

Netwerkbeheer

Ook voor al uw internet gerelateerde vraagstukken kunt u bij ons terecht. Wij kunnen de volledige infrastructuur van uw internet voor uw regelen: Wilt u Wi-Fi die door het hele huis goed werkt? Moet er nieuwe internetkabels worden aangelegd in uw woning? Wilt u graag overstappen op glasvezel? Wij zorgen voor een veilig en goedwerkende verbinding. Camerabewaking en internet kunnen niet zonder elkaar, daarom zorgt onze kennis van automatisering dat ook uw beveiliging perfect loopt.

Netwerkbeheer | WireNet
Bedrijfsautomatisering | WireNet

Bedrijfsautomatisering

Onze zakelijke automatisering gaat nog een stap verder. U kunt uw volledige IT bij WireNet onderbrengen. Gemakkelijk én voordelig! Alles wat wij doen is gericht op kwaliteit en veiligheid van uw werkomgeving. Ook voor vragen als “Hoe werken we vanuit huis?” en “Hoe werk je met een VPN-verbinding?” kunt u bij ons terecht. Wij kunnen uw email omgeving, websitelocatie, telefonie en internetverbinding op afstand onderhouden voor u. Daarvoor bieden wij praktische onderhoudscontracten aan. Vraag naar onze SLA (Service level agreement) voor de mogelijkheden.

Neem contact op

Bij WireNet staat klanttevredenheid hoog in het vaandel, daarom hebben wij verschillende mogelijkheden om contact met ons op te nemen.

Maandag tot vrijdag
09:00 - 17:00

085 06 54 140

WireNet
Deltageul 24
3251NG Stellendam
Nederland

Terugbelverzoek