Van Dam Stellendam Beveiligingen staakt haar activiteiten

Helaas heeft Van Dam Stellendam Beveiligingen haar activiteiten moeten staken. Zij waren actief in de particuliere beveiliging. Toch niet getreurd. WireNet kan u hierbij helpen.

 

WireNet richt zich in het bijzonder op:

  • Camerabewaking

  • Alarmsystemen

  • Domotica

  • Automatisering

     

Zowel zakelijk als particulier

Dit doen wij voor zakelijke klanten, alsmede voor particulieren. Bent u ZZP’er of MKB’er? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. WireNet heeft zich gespecialiseerd in zowel particuliere beveiliging, als zakelijk. Wij bieden u totaaloplossingen en nemen daarom graag de tijd voor u. Of u nu op zoek bent naar beveiliging voor een bedrijfspand, woning of appartement; wij helpt u graag. Maar bijvoorbeeld ook voor het instellen van een nieuwe computer kunt u bij ons terecht.

 

Juiste kennis in huis

Daarbij beschikt WireNet over de juiste kennis om ook te voldoen aan wet- en regelgeving. Op camera- en alarmsystemen is specifieke wetgeving van toepassing. Deze wetgeving stelt eisen aan beveiligingssystemen en aanbieders en installateurs ervan. Zo bestaat bijvoorbeeld de Wet Bescherming Persoonsgegevens, die ervoor zorgt dat de privacy van burgers niet in gevaar komt. Het is van essentieel belang dat bij het plaatsen van het systeem in uw woning of bedrijfspand, er rekening wordt gehouden met deze wet- en regelgeving.

 

Wie wij zijn

WireNet is een bedrijf dat is geboren uit liefde voor techniek en met als doel het creëren van een veilige en zorgeloze omgeving voor mensen. Een omgeving waarin mensen zich prettig voelen, om in te werken en te wonen. Bij WireNet staan eerlijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij bieden niet alleen een grote diversiteit aan mogelijkheden, maar we kijken ook aandachtig naar uw specifieke situatie en leveren hiervoor de beste oplossing. Dit doen we door persoonlijk en open met u in gesprek te gaan, zodat we zo precies mogelijk kunnen inspelen op uw behoefte.

 

Neem contact op

Bij WireNet staat klanttevredenheid hoog in het vaandel, daarom hebben wij verschillende mogelijkheden om contact met ons op te nemen.

Maandag tot vrijdag
09:00 - 17:00

085 06 54 140

WireNet
Deltageul 24
3251NG Stellendam
Nederland

Terugbelverzoek