Geef inbrekers geen kans

Checklist

U bent benieuwd of u al voldoende maatregelen heeft getroffen om uw woning zo onaantrekkelijk mogelijk te maken voor inbrekers. Vul uw gegevens in ontvang van ons een checklist in uw mailbox met praktische tips die u eenvoudig kunt toepassen. 

 
Met een gerust hart van huis
Een alarmsysteem of camerabeveiliging kan u een extra gevoel geven van veiligheid en zekerheid. Vooral wanneer u bijvoorbeeld een vrijstaande woning heeft met minder sociale controle, of u vaak niet thuis bent. Hierdoor heeft een inbreker meer tijd om te proberen uw woning binnen te komen.
 
Installeren door een erkend installateur
Ons advies is om vooral niet te gaan doe-het-zelven, want er zijn veel zaken waar u rekening mee moet houden. Waar u de sensoren en/of camera’s plaatst bijvoorbeeld, hoe u het systeem kunt bedienen, of u een stil alarm wilt, of wat er gebeurt met de melding van uw alarmsysteem. Bovendien heeft het professioneel laten installeren van een alarmsysteem een positief effect op de premie van uw inboedelverzekering.
 
Voor een optimale beveiliging van uw woning adviseren wij u graag op maat. Want iedere woning en locatie is weer anders. Vraag een oriënterend adviesgesprek aan.

Neem contact op

Bij WireNet staat klanttevredenheid hoog in het vaandel, daarom hebben wij verschillende mogelijkheden om contact met ons op te nemen.

Maandag tot vrijdag
09:00 - 17:00

085 06 54 140

WireNet
Deltageul 24
3251NG Stellendam
Nederland

Terugbelverzoek