Nexcus staakt haar activiteiten

Helaas heeft Nexcus haar activiteiten moeten staken. Zij waren actief in de beveiliging. Toch niet getreurd. WireNet kan u hierbij helpen.

WireNet richt zich in het bijzonder op:

  • Camerabewaking
  • Alarmsystemen
  • Domotica
  • Automatisering
 

Net als Nexcus zakelijk als particulier

Beveiliging doen wij voor zakelijke klanten, alsmede voor particulieren. Bent u ZZP’er of MKB’er? Ook dan kunt u bij ons terecht. WireNet heeft zich gespecialiseerd in zowel particuliere beveiliging, als ook zakelijke beveiliging. Wij bieden totaaloplossingen en nemen graag de tijd voor u. Of u nu op zoek bent naar beveiliging voor een:

  • bedrijfspand
  • woning
  • of appartement

Wij helpen u graag. Maar denk ook aan ons voor bijvoorbeeld het instellen van een nieuwe computer. Ook daarmee kunt u bij ons terecht.

 

Juiste kennis in huis

Bovendien beschikt WireNet over de juiste kennis om te voldoen aan wet- en regelgeving. Op camera- en alarmsystemen is zelfs specifieke wetgeving van toepassing. Deze wetgeving stelt o.a. eisen aan beveiligingssystemen en de aanbieders en installateurs daarvan. Zo bestaat bijvoorbeeld de AVG, die ervoor zorgt dat de privacy van burgers niet in gevaar komt. Het is van groot belang dat er bij het plaatsen van het systeem in uw woning of bedrijfspand, rekening wordt gehouden met deze specifieke wet- en regelgeving.

Wie wij zijn

WireNet is een bedrijf dat is geboren uit liefde voor techniek. Met als doel het creëren van een veilige en zorgeloze omgeving voor haar klanten. Een omgeving waarin mensen zich prettig en veilig voelen, om in te werken en te wonen. Bij WireNet staan eerlijkheid en kwaliteit voorop. Wij bieden niet alleen een grote diversiteit aan mogelijkheden, we kijken ook aandachtig naar uw specifieke situatie en leveren hiervoor de beste oplossing. Dit doen we door persoonlijk en open met u in gesprek te gaan. Zo weten we zo precies mogelijk hoe we kunnen inspelen op uw behoeften.

Neem contact op

Bij WireNet staat klanttevredenheid hoog in het vaandel, daarom hebben wij verschillende mogelijkheden om contact met ons op te nemen.

Maandag tot vrijdag
09:00 - 17:00

085 06 54 140

WireNet
Deltageul 24
3251NG Stellendam
Nederland

Terugbelverzoek