Alarmsystemen

Voorkomen is beter dan genezen

Dat geldt zeker in het geval van een inbraak. Beantwoord de volgende vragen om te bepalen of u advies kunt gebruiken op het gebied van de beveiliging van uw bedrijfspand. Want als u verzekerd bent tegen diefstal, kunt u maar beter aan de voorwaarden van uw verzekeraar voldoen. Zo staat u in een vervelende situatie niet voor nog meer verrassingen. Het juiste antwoord is: Ja

 

wanneer uw alarminstallatie de leeftijd van 5 jaar bereikt. Op dat moment vervalt het originele certificaat en moet een nieuwe worden aangevraagd.

Het juiste antwoord is: Nee

Wanneer er veranderingen zijn aangebracht aan het pand of de inventaris, zoals een grote verbouwing, kan het zijn dat het beveiligingsrisico wijzigt. Heeft u uw alarmsysteem hier niet op aangepast, dan kan het zijn dat schade door diefstal onvoldoende wordt gedekt door uw verzekeraar. 

 

Uw score

Heeft u op een van de vragen het tegenovergestelde antwoord gegeven, dan raden wij u zeker aan om eens met ons in gesprek te gaan. Wij kunnen u vertellen in welke risicoklasse u zich bevindt, welke alarmklasse nodig is, waar een systeem aan moet voldoen en wat de beste keuze is in uw situatie.

Hoe gaan wij te werk

Geen bedrijfspand is gelijk. Daarom beginnen wij altijd met een bezoek op locatie om een inschatting te maken van het beveiligings- en risiconiveau. Vervolgens leveren wij een beveiligingsplan op maat.

 

Heeft u nog geen alarminstallatie, dan adviseren wij welk type voor u het meest geschikt is. Wij voeren de installatie uiteraard graag voor u uit.

Als u wel al een alarm heeft, kijken we of deze voldoet aan de eisen. Laat u het jaarlijkse onderhoud door ons uitvoeren, dan wordt de kans op storingen en valse alarmeringen tot een minimum beperkt. 

 

Ook voeren wij de keuringen uit die elke 5 jaar nodig zijn voor de geldigheid van het benodigde certificaat. Zo kunt u aantonen dat uw bedrijfspand goed is beveiligd tegen inbraak.

Alarmsysteem | WireNet
Bouw/Terreinbeveiliging | WireNet

Alles voor optimale veiligheid

Niet alleen alarmsystemen, maar ook camerabeveiliging en toegangscontrole behoren tot de vele mogelijkheden bij WireNet. Zien wij tijdens ons bezoek aan uw bedrijf andere zaken waar verbetering mogelijk is op het gebied van beveiliging, dan zullen wij u altijd voorzien van ons advies. 

Ik heb geen zakelijke inboedelverzekering

Die keuze is natuurlijk aan u. U bent niet verplicht om uw inventaris te verzekeren. Maar juist dan kunt u een alarm- en/of camerasysteem extra goed gebruiken. Want mocht u onverhoopt slachtoffer worden van inbraak en diefstal, dan kan dit hoge kosten met zich meebrengen. 

Verzekeringen | WireNet

Wilt u meer weten over een inboedelverzekering?


Neem dan contact op met een van onze partners.

Ik heb interesse in advies op het gebied van inbraakbeveiliging

Neem contact met mij op voor het maken van een afspraak.

Neem contact op

Bij WireNet staat klanttevredenheid hoog in het vaandel, daarom hebben wij verschillende mogelijkheden om contact met ons op te nemen.

Maandag tot vrijdag
09:00 - 17:00

085 06 54 140

WireNet
Deltageul 24
3251NG Stellendam
Nederland

Terugbelverzoek