Bouw/terreinbeveiliging

Er is ook een mogelijkheid om uw volledige terrein te beveiligen met camera’s. Dit kunnen wij realiseren dankzij draadloze beveiligingsmasten. Deze zetten wij op belangrijke punten op uw terrein, waardoor er na zorgvuldige planning een overzichtelijk bewakingssysteem ontstaat. Daarbij kunnen we veel vragen tegenkomen: Is er genoeg verlichting bij de buitencamera? Hoe projecteer ik mijn camera zodat alles goed in beeld is? Wij denken met u mee en zorgen ervoor dat alles precies zo werkt als zou moeten. 

Neem contact op

Bij WireNet staat klanttevredenheid hoog in het vaandel, daarom hebben wij verschillende mogelijkheden om contact met ons op te nemen.

Maandag tot vrijdag
09:00 - 17:00

085 06 54 140

WireNet
Deltageul 24
3251NG Stellendam
Nederland

Terugbelverzoek