Bedrijfspanden

Met camerabewaking in uw bedrijfspand houdt u ten alle tijden overzicht in wat er gebeurd in uw zaak. U wilt natuurlijk een veilige omgeving voor uw personeel en uw klanten. Hierin is ontzettend veel mogelijk met camerabewaking.  Wij helpen u dan ook graag te kijken naar wat het beste werkt voor uw bedrijf. WireNet regelt dat uw camerabeveiliging functioneert zoals het zou moeten: zoals u het wil én met de langste levensduur. Wij zijn uiteraard op de hoogte van de strenge regels rondom cameragebruik en AVG en zorgen ervoor dat uw camerabewaking volledig conform wet- en regelgeving is.

Neem contact op

Bij WireNet staat klanttevredenheid hoog in het vaandel, daarom hebben wij verschillende mogelijkheden om contact met ons op te nemen.

Maandag tot vrijdag
09:00 - 17:00

085 06 54 140

WireNet
Deltageul 24
3251NG Stellendam
Nederland

Terugbelverzoek