Bedrijfsautomatisering

Onze zakelijke automatisering gaat nog een stap verder. U kunt uw volledige IT bij WireNet onderbrengen. Gemakkelijk én voordelig! Alles wat wij doen is gericht op kwaliteit en veiligheid van uw werkomgeving. Ook voor vragen als “Hoe werken we vanuit huis?” en “Hoe werk je met een VPN-verbinding?” kunt u bij ons terecht. Wij kunnen uw email omgeving, websitelocatie, telefonie en internetverbinding op afstand onderhouden voor u. Daarvoor bieden wij praktische onderhoudscontracten aan. Vraag naar onze SLA (Service level agreement) voor de mogelijkheden. 

Neem contact op

Bij WireNet staat klanttevredenheid hoog in het vaandel, daarom hebben wij verschillende mogelijkheden om contact met ons op te nemen.

Maandag tot vrijdag
09:00 - 17:00

085 06 54 140

WireNet
Deltageul 24
3251NG Stellendam
Nederland

Terugbelverzoek